четвртак, 05. април 2012.

Priroda je savršena

Uvek sam volela putovanja. Duga, kratka, nebitno je. Od malena zamišljamo čudesne predele kojih, slažem se, ima širom sveta, a neki su tu, u našoj blizini. Da li nam ne izgledaju dovoljno moćno, kao oni koje gledamo na TV, ili smo navikli na njih, ne znam, ali kad sam prolazila ovom klisurom bila sam zadivljena. Naravno, foto aparat je uvek tu, spreman da ga upotrebim i zabeležim sve ono što sam podelila, i što ću podeliti sa vama. Pažljivo gledajte i videćete neverovate oblike koje samo priroda može da stvori.

2 коментара:

  1. Priroda je nešto u čemu zaista uživam, volim šetnje šumom i pronalaženje neobičnih pojava i oblika koje je stvorila priroda sama, a na nama je da je čuvamo kao mali kutak raja gdje cvrkuću ptice i šušti lišće, to je mjesto u koje volim pobjeći od užurbanog i depresivnog života! Prekrasne su mi tvoje fotografije kojima si zabilježila dio netaknute ljepote!

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Hvala Sanja. Ja lično sam bila oduševljena, jer ipak je drugačije videti uživo, i shvatila sam koliko su ljudi sitni i nemoćni u odnosu na prirodu, i da je ipak njena reč, poslednja. I dalje mi nije jasno nesavesno ponašanje prema prirodi, zagađivanje i sve ostalo što radimo protiv sebe. Inače, bilo je predloga da doradim fotke u foto šopu, ali nisam htela, jer mi je ovo autentično. pozz

      Избриши