петак, 20. април 2012.

Quilling u pokušaju


Da, lepo sam rekla, tj. dobro ste razumeli! Ova veština, kao i mnoge druge, uostalom, delovala mi je komplikovano, ali lepo. Htela sam da probam i to, ali nisam znala kako da počnem, a o tome kako da završim i da ne govorim. Prateći uputstva sa Ininog bloga, napravila sam sopstvenu iglu, uzela papir za printer, ali u boji i krenula. Lenjira nigde, kao da u ovoj kući nema školaraca niti okolnosti koje mi idu na ruku. Dobro, idemo dalje! Sekla sam papir "od oka", jer ni naočare mi nisu bile pri ruci. Inače, stalno ih nosim, ali za ovu priliku ni njih nema, tako da se vidi da je baš"od oka". Mogu vam reći da nije teško, lepo mi je išlo. Znam da nije dobro, mora to mnogo pedantnije, ali sam ukapirala princip. A što se tiče slikanja peglom, o kome je Sanja pisala, probala sam sinoć. Slika mi je prelepo ispala, ali sačekaćemo Noć veštica da je vidite, jer mi je, neplanirano, baš za tu priliku.

12 коментара:

  1. Pa, za početak nije loše. Nadam se da će biti bolje. Radiću na tome da bude bolje, jer mi se ova tehnika sviđa. Više me je zanimalo kako to funkcioniše, jer sam videla prelepe slike od toga. Ali o slikama kasnije, jer ipak za to treba iskustvo.

    ОдговориИзбриши
  2. Querida, vim agradecer sua visitinha e desejar um ótimo fim de semana pra você!

    www.rosaacessorios.blogspot.com.br

    ОдговориИзбриши
  3. Hvala, sledeći put će biti bolje. Radim na tome da bude dobro.

    ОдговориИзбриши
  4. super je ispalo, ja sam isprobala s a bijelim printer papirom i mogu reći da je ok, a u potrazi sam za tim šarolikim papirom a u knjižari me čudno gleda teta kad spomenem papir u boji, hm, il sam ja luda il netko jest, kako svatko može naći a ja nemogu hehe..danas sam baš zaletila se da kupim te papire al et ništa još od toga :)
    A ti samo nastavi, dobro je krenulo :) pozz

    ОдговориИзбриши
  5. Ne znam što te čudno gledaju, to je najobičniji papir za printer, samo što je u boji. Probaj da sa neta isprintaš neku sliku, recimo dugu, pa od toga pravi trakice. Trenutno isprobavam nešto sa bušačima za papir, pa ako uspe, objavljujem i slike i tutorijal.

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Анониман3. мај 2012. 07:03

      Hmmmm mnogu interesno... si se setila i na ova, BRAVO! Ti si prava riznica na idei :)
      Pozzz i Kisss Od
      Julija

      Избриши
    2. Hvala, cilj otvaranja mog bloga nije samo da se vide moji radovi, već i razmena ideja kroz komentare, kritike, predloge...

      Избриши
  6. I meni se dopada ova vrsta rada, vrlo efektno izgleda.

    ОдговориИзбриши
  7. Da, ima jako lepih slika i radova, a sviđa mi se i nakit pravljen na ovaj način, a na Ininom blogu ima jako lepo uskršnje jaje urađeno ovom tehnikom.

    ОдговориИзбриши