уторак, 31. децембар 2013.

Kuc, kuc...

Eto nama Nove godine! Ne znam vi, ali ja se baš radujem! Novu godinu doživljavam kao lep praznik, priliku da se odmorimo, naspavamo, proveselimo, vidimo sa prijateljima. Ne dajem novogodišnja obećanja, jer ih nikad nisam ispunjavala do sada, pa ne verujem ni da će ubuduće biti drugačije. Nešto svojom zaslugom, a nešto usled promenjenih okolnosti, gde se potvrđuje stav da ne možete spremiti dete za život, jer ne znate šta život sprema za njega. Kako god bilo, meni je lepo, sa obećanjima ili bez njih, mišljenja sam da je život neprocenjiv dar i da ga treba slaviti kad god se ima prilike za to.

Evo, još par sitnica koje vam nisam pokazala.





 Balerine u funkciji snežnih vila, što da ne?


Kamin, završen i postavljen, vatra založena, nema da fali...


 Detalj sa terase. Nema snega, ali napravićemo, zar je to problem?


 Eeeee, mi smo bili dobri, pa je Deda Mraz stigao kod nas. Trenutno nije tu, ali je doneo poklone. Verovatno je kod kamina, mrzi me da se vraćam da pogledam, ne zamerite.

Jelka je napravljena od plastičnih flaša. Istina, pre neki dan je bio toliko jak vetar da mi je oborio sve, pa je i jelka ostala malo kriva. Sve u svemu, meni je bilo zanimljivo praviti je, a posle sam videla na netu slične. Ustvari, ne baš slične, nego mnogo bolje od moje...


I, danas nas je obradovao paketić od Klaudije. Baš danas! Pa ja sam, definitivno rođena pod srećnom zvezdom. Da čoveku 31. decembra stigne paket retko se, ja mislim, dešava, ako izuzmemo Deda Mraza. Hvala puno, draga moja! Radovi su ti prelepi, znaš već šta je moja majka rekla kad je videla ovaj ram... "Pohvalila" me je, tj. moje radove, za koje je rekla da nemaju pojma, već treba da izgleda ovako, kao ti što si napravila.
Meni su, definitivno, najdraži dečiji radovi, a ove slike sa macom se sećam. imam te knjige BAJKE U SLICI još uvek. Čuvam ih i u njima je ta slika, a sećam se i priče...




Još jedan detalj, kofica koju sam dekupažirala. Sa druge strane je sličan motiv, a svrha njenog sređivanja, bio je sajam rukotvorina u klubu "Evergreen" u Kraljevu. O tome ću vam pričati drugi put, već, naredne godine, strpite se. Obećavam!

Želim vam srećnu Novu godinu, da bude bolja od ove u svakom pogledu. Zadržite osmeh u tome je tajna.

21 коментар:

  1. Divan novogodišnji post, savršene dekracije, prelepi radovi.
    Srećna Nova godina Nataša i tebi i tvojima, svima koje voliš!

    ОдговориИзбриши
  2. Draga Nataša, mnogo simpatičnih detalja u ovom postu, želim ti puno radosti u Novoj godini!

    ОдговориИзбриши
  3. draga Nataša, puuuno ovakvih postova u novoj godini ti želim, zdravlja, veselja, ljubavi prije svega, uspjeha na svim poljima!

    ОдговориИзбриши
  4. Draga Nataša,
    Želim ti puno zdravlja, sreće, uspeha, razloga za veselje i smeh u 2014-oj !!! Kako tebi, tako i svima oko tebe. Hvala na svemu. Ljuuubim te ♥ ♥ ♥

    ОдговориИзбриши
  5. Natasa, tebi i tvojoj porodici zelim sve naj naj najlepse u Novoj godini.
    Olivera Milosavljevic iz BG
    p/s a takodje ocekujem i puno, puno predivnih postova i fotografija od tebe :-)

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Hvala Olja. I tebi i tvojima, takođe, sve najbolje. Ti očekuješ postove, a ja te očekujem kod nas, u gostima!

      Избриши
  6. nemam ni ja planove jer se ne ostavre većinom,želje su uglavnom iste a završe kao i lanovi. sretna nova godina!

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Ma, neka nam je srećna Nova godina, biće nekih drugih želja i planova koji će se sigurno ostvariti.

      Избриши
  7. Ma kamin je ispao odlično, ali stvarno super!Tebi i svim tvojima želim svako dobro u Novoj, još puno ovakvih postova s kojim nas razveseljavaš i te divne pozitivne energije s kojom zračiš!

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Hvala. Srećna i tebi Nova godina, a za razveseljavanje ćemo lako, meni to nikad nije bio problem. I kad je glupa situacija, ja mogu da se smejem, naročito sebi, a ti svrati, pa da se smejemo zajedno.

      Избриши
  8. Hello dearest Friend! Wishing you all the best for a sparkling new year, full of joy, creativity and good health! :)

    ОдговориИзбриши
  9. Beautiful! Thank you, Iskrica, my dear friend! Happy New year for you too! Best wishas for you, your family and friends! Hugs from Brazil!

    ОдговориИзбриши
  10. Sve najljepše u Novoj ti želim i neka ti se ostvare sve želje i snovi :D lp

    ОдговориИзбриши