уторак, 27. март 2012.

Danas je Dan pozorišta

pred početak predstave
ovako je to izgledalo iza scene
scena iz predstave
duga je znak da smo uspeli
U prilog Danu pozorišta, pišem ovaj post i prisećam se sa koliko energije i volje smo sve ovo pravili, na čelu sa Ljubom Radetom, učiteljicom koja vodi ovu radionicu. Deca su pravila lutke od različitih materijala, zatin predstavu sa tim lutkama. Zadivljujuće je koliko su, onako mali, sve to ozbiljno shvatili, radili kao tim, dali sve od sebe. Mi smo im pomogli da svoje ideje sprovedu u delo i bili smo ponosni na svoju decu.

4 коментара:

  1. Анониман27. март 2012. 11:02

    odlično a djeca i obožavaju takve stvari pogotovo ako mogu i sudjelovati u izradi :)

    ОдговориИзбриши
  2. to i jeste bio cilj, jer na taj način razvijaju kreativnost, zapažanje a i korak je ka osamostaljivanju. Razmena ideja, dopunjavanje, pozitivna energija, ma sve je bilo fantastično. Nije smetalo ni što su sredstva bila minimalna, jer smo donosili od kuće ko je šta imao.

    ОдговориИзбриши
  3. Olá! Vim agradecer sua visita e conhecer seu blog, adorei! Esse teatrinho parece divertido! Agora vamos nos acompanhar, também estou te seguindo, beijos Cá.

    www.rosaacessorios.blogspot.com

    ОдговориИзбриши
  4. gracas queridos Carine linda. fico feliz que temas interesses semelhantes. Desculpe se, eu estiver errado, eu uso o tradutor do GOOGLE translater. Eu gusto do seu trabalho e espero que voce continuara a acompanhar o meu blog. Kiss. Big kiss for zou and Rio de Janeiro

    ОдговориИзбриши