понедељак, 26. март 2012.

Etno sitnice u punom sjaju




 Danas sam htela da pišem o nečemu drugom, ali sam promenila plan zbog ovoga što vidite na ovim fotografijama. Naime, šetajući pijacom, naišla sam na gospodina koji se bavi izradom ovakvih stvarčica. Ono što me je oduševilo jesu detalji, koji su dovedeni do perfekcije, njegovi drugi radovi, planovi, kreativnost... Ma, šta da kažem, osim da nikad ne znate kakve ljude možete sresti i gde.

4 коментара:

  1. Анониман26. март 2012. 21:25

    ovo je baš fora i stvarno dorađeno do u detalje, super stvarčica :)

    ОдговориИзбриши
  2. jeste, i meni se dopada. u planu su kočije, a ima i kolica za dvorište. Inače, rađeno je od hrastovine, a čovek je po zanimanju elektro tehničar, pa valjda mu je ta preciznost normalna. A nije ni skupo, pristupačno je. Ipak je to veliki posao

    ОдговориИзбриши
  3. Pošto sam i sama detaljista, raduje me kada u nečijim radovima vidim da je uloženo puno truda i posvećenosti. Jeste da treba vremena, ali je krajnji rezultat uvek fenomenalan.

    ОдговориИзбриши
  4. Hvala, i u moje ime i u ime godpodina Bobana koji je radio ova kola. Zadovoljstvo je veće ukoliko je rezultat bolji, a to ne može za kratko vreme. Ne kaže se džabe PREKO TRNJA DO ZVEZDA. Hvala na komentarima.

    ОдговориИзбриши