петак, 4. мај 2012.

Držač za ključeve

Simpatična tarabica, zar ne? Napravila sam je od gajbice u kojoj je bilo voće, i sada služi kao držač za ključeve i još neke sitnice. Veoma je jednostavno napraviti, kao što vidite, ali ako nekome bude trebalo dodatno objašnjenje, tu sam. Sviđa mi se zato što je napravljena od nečega što se, inače, baca. Eto, sve može lepo da se iskoristi, uz malo truda i mašte da se napravi od starog novo i da se uživa u rezultatima svog rada. Šta vi mislite o tome?

16 коментара:

  1. Super ideja, ja se to nikad ne bi sjetila. Puno stvari sto inace bacamo se moze iskoristiti, jedna moja radna kolegica je od drvenih kutija u kojima se transportuje vino pravila svasta, police za knjige i slicno. Bravo za kreativnost.

    ОдговориИзбриши
  2. Može od svega da se pravi nešto. Uz malo mašte i malo ulaganja oslobađamo se suvišnih stvari. Kutije od vina su prelepe i mogu jako lepo da se urade. Nekada je jeftinije kupiti novu stvar, ali nisu uvek u pitanju pare, već nešto mnogo veće. Od drvenih paleta se isto može svašta praviti, pa čak i nameštaj. Problem ovde nije što se stvari bacaju, već što se bacaju SVUDA bez ikakvog razmišljanja i poštovanja bilo čoveka bilo okoline.

    ОдговориИзбриши
  3. Анониман4. мај 2012. 13:38

    odlična ideja, svaka čast i lijepo dekorirano :) pozz

    ОдговориИзбриши
  4. Hvala, planiram još da napravim ovakvih, ali će, nadam se, bolje izgledati. Uostalom, videće se. Pozdrav.

    ОдговориИзбриши
  5. Excellent idea, is a nice way to leverage resources. This valuable recycling, it has charm with bright pastel colors. =)
    Abrazos!

    ОдговориИзбриши
  6. Thanks. I like DIY, and try to protect natura.

    ОдговориИзбриши
  7. preslatko! sviđaju mi se tvoji uradci!

    ОдговориИзбриши
  8. Hvala. Svačiji rad je lep ako se radi iz srca i sa puno ljubavi. To se vidi i oseti.

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Анониман13. мај 2012. 20:25

      Izvini Iskrice ali moram da te demantiram, ne e sekoja rabota ubava bez razlika na toa so kolku ljubov e izraboteno. ;) pozzzzz Julija

      Избриши
  9. Drago mi je da sam dobila demant, bez obzira ko je u pravu. Volim polemike, zato draga Julija pogledaj moj poslednji post i učestvuj u priči. Htela sam da kažem da je kreativnost lepa osobina, a svaki rad je lep jer je u njega uložena ljubav, koja je svakako LEPA, a što se izgleda tiče, to je već stvar ukusa. Pozdrav i tebi.

    ОдговориИзбриши