среда, 2. мај 2012.

Praznik rada


Nikada mi nije bilo jasno zašto se Praznik rada proslavlja neradno. Objašnjenje je došlo na času poznavanja prirode i društva, od strane mog učitelja, u vidu čuđenja i konstatacije da  tako svi zaposleni slave taj dan, jer TAKO TREBA. Ni sad mi nije jasno zašto tako treba, ali s obzirom da ne spadam u grupu zaposlenih, znači da taj dan mogu da provedem radno, a da niko to ne smatra kršenjem protokola. Evo rezultata! Vidite kakav je ovaj kredenac bio, kakav je sad. Fali mu ogledalo koje nisam uspela da nabavim jer zaposleni slave, ali čim slavlje prestane, idem u nabavku. Nadam se da nisu mamurni. Unutra su uglavnom moji radovi, a za to je bila zadužena moja ćerka, koja je sve to, sa velikim uživanjem složila. Ima još sitnica koje nisam stigla da uradim, ali uglavnom, to je to.

P.S. Baš i ne volim kad su mi slike ovako razbacane, ali nadam se da neće smetati.



12 коментара:

  1. Divno si ovo sredila, svidjaju mi se police sa cipkom, a babuske su mi uvijek super, sad su puno trendy, svuda ih odjednom ima. Svaka cast za kreativnost.

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Hvala na lepim rečima, a babuške su i meni oduvek bile super, samo što je ovo jeftina verzija kupljena u kineskoj radnji. Kredenac je pripadao mojoj babi i dedi, dosta je star, ali za njih je bio pravo bogatstvo i zato je meni drag.

      Избриши
  2. The restoration of the storefront has been beautiful. I like the light color of the wood.
    Hugs for you and your sweet child.

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Thanks my dear. I like light colors generally, but for wood specially. My daughter like old things.

      Избриши
  3. Анониман2. мај 2012. 23:11

    Баш убаво си го средила...
    Имај убав ден :)

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Hvala, drago mi je da čujem da su miji radovi dobri. I tebi lep dan želim. I lep i kreativan.

      Избриши
  4. Анониман3. мај 2012. 06:43

    Restavriranjeto na starite nesta e pravo bogatstvo i za oci i za dusa, cesto se dvoumime dali da gi frlime ili da gi cuvame NO so dobra ideja eve sto mozeme da dobieme, vitrinata ti e extra, posebna pofala za Smiki za nejzinoto aranziranje na vnatresnosta ;) a mene licno mnogu mi se dopagjaat flasite kako si gi napravila, za niv posebno ke kontaktirame :) Pozzz :* <3 Julija

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Hvala u ime svih učesnika ovog poduhvata. Ovaj kredenac volim, jer je bio prisutan sve vreme mog odrastanja, kao stvar koja je imala centralno mesto u kući. Za mene, naravno, jer je uvek bio pun slatkiša.

      Избриши
  5. A super si uradila i kredenac i sve u njemu :D

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Hvala, trudila sam se da bude dobro, a bio je prilično prljav i oštećen. Lakiran je četkicom, a da je to urađeno kompresorom i lakom visokog sjaja, bio bi kao iz prodavnice. Ali ti kao ljubitelj starih stvari prepoznaješ njegovu lepotu.

      Избриши
  6. Анониман3. мај 2012. 13:52

    Ovo izgleda predivno, sad se baš sjetila bakinog kredenca koji je bio u zelenoj boji, sad mi je baš žao što ga više nema :(
    LIjepi pozdrav :)

    ОдговориИзбриши
  7. Mislim da znam kakav je to kredenac, ali u određenom momentu čovek ne zna šta da radi sa nekim stvarima, pa odluči da baci. A i ko bi očekivao da će jednog dana biti moderno ovako nešto i da ćemo se baš mi baviti nekim kreativnim radom.

    ОдговориИзбриши