четвртак, 24. мај 2012.

Stari radovi i matematika

Evo mene, posle onih nagrada i soka od zove. Nisam bila nešto vredna ovih dana kad je u pitanju moj hobi, zato i kažem stari radovi.

Ova slika je jedan od mojih prvih radova, i čuvam je za primer kako NE treba da izgleda nešto. Doduše, tad mi se sviđala, ali eto, mladost ludost što bi rekli, ali sa saksijama je druga priča. Tu sam već bila zrelija, iza sebe sam imala nekoliko radova sa krakel lakom, tako da je išlo bolje( i to mnogo bolje), tako da se nadam da će mi uskoro uspeti i da napišem post, a da nemam ovih praznina i da slike budu raspoređene kako ja želim. A flaše? Pa i one su stariji radovi. Radila sam ih za jednu uličnu prodaju(ne ponovila se, toliko je bila dobra). Sad, bubamara nije bila planirana, ali se desilo da mi se na tom mestu boja oštetila, jer sam ispustila flašu. Ne znam kako, ja, ovako spretna i okretna! Nije se razbila, na sreću. Morala sam to da maskiram, pa sam sa štipaljke skinula bubamaru i zalepila je na to mesto i to lakom za nokte. I, kao, što vidite, još je tu.

A gde je tu matematika? Ako pričamo o prodaji, matematika je na levoj strani brojevne prave i nastavlja tu tendenciju, bez izgleda da se skoro približi nuli, a o desnoj strani da ne govorim. Naime, konkurisala sam za posao, a uslov je poznavanje matematike i logike. To sa logikom mi je jasno i tu nisam loša,(zaboga, 2+2 =4, ako zakonom nije drugačije određeno), ali matematika!? Na sreću pa je tu SONAJ, koja mi pomaže. Sve će vam ona ispričati samo da se povrati od smeha! Priznala sam da sam bežala sa časova, a na kraju sam i prestala da idem na matematiku. Sad plaćam za grehe iz mladosti, jer od 15 zadataka, ako mi je 5 bilo tačno. Koliko je to u procentima ne znam, a u razlomcima 1/3. Dakle, deco, nemojte bežati sa matematike, stićiće vas kad-tad, pa čak i ako se desi da završite prava.

18 коментара:

  1. This is so beautiful..thanks for sharing dear friend :)

    ОдговориИзбриши
  2. Thanks for your comment. If you like my works, I am so glad, because you are very creative girl.

    ОдговориИзбриши
  3. Previše si samokritična!!!Ide tebi bolje nego misliš!!!Vidiš da nikada nije kasno...tako sam ja naučila svašta...još kad počnem heklati:):):)Gdje će mi biti kraj!Budi i dalje vrijedna i uporna, naša pozitivna energija i misli su uz tebe ...Sretno !!!

    ОдговориИзбриши
  4. Hvala ti puno, ove reči su zaista ohrabrujuće. I ja se nadam najboljem. Najvažnije je što znam da imam prijatelje iako se ne poznajemo lično. Ali i za to će biti prilike.

    ОдговориИзбриши
  5. jako mi se sviđaju tvoji radovi pozzzz

    ОдговориИзбриши
  6. Super su tvoji radovi, a posebno mi se svidjaju flase, super su

    ОдговориИзбриши
  7. The works are nice, reminds me some jobs I used to do at school. Math is ugly, I do not understand anything at all. I never understood and never will understand, but I must admit that math is needed for everything ... =(
    A dalihug.

    ОдговориИзбриши
  8. Hvala vam drage moje. Ne treba da ponavljam da mi se vaši radovi i blogovi sviđaju, možete biti sigurne u to.

    ОдговориИзбриши
  9. Thanks Carmen, I am so glad about it. I am camming!

    ОдговориИзбриши
  10. Lako je sada biti mudar....ali i to je mudrost :))

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. U pravu si, ako je mladost ludost, onda je ovo mudrost. To je bar prosta matematika.

      Избриши
  11. Одговори
    1. Pa, sad... Mislim, puna je, ljubavi, rada, truda, vremena, a ako je u pitanju nešto što se sipa, to nije problem. Napunićemo.

      Избриши
  12. nice work you have done Natasha. Happy and nice weekend, Dietmut

    ОдговориИзбриши
  13. Thanks dear Dith. If you like my works, I am so happy. Have a nice weekend too.

    ОдговориИзбриши
  14. Анониман9. јун 2013. 01:02

    I'd like to thank you for the efforts you have put in writing this site. I'm hoping to
    check out the same high-grade content by you later on as well.
    In truth, your creative writing abilities has motivated me to get my own, personal website now ;
    )

    Here is my site best cellulite treatment

    ОдговориИзбриши