субота, 16. фебруар 2013.

Samo dok krene-posle nema problema



 Kad sam videla ovu sliku na fb stranici Ane-Marije, sa bloga CARPE DIEM, slatko sam se nasmejala. Da, bićemo milioneri za godinu dana, a ovi investitori su bili i kod nas, u Srbiji. Zato vam kažem, verujte mi, NEMA PROBLEMA, samo dok krene...

I tako ja izvučem nešto što sam već uradila, kao što je ova polica. Predviđena je za ugao i bila je jednolična. A ustvari, uopšte ne mora stajati u uglu a još manje biti dosadna, monotona, neupotrebljiva. Tatjana je radila ovakvu policu, ali OSP tehnikom i stvarno super izgleda.

Dakle, kako vam volja. Slobodni ste u izboru tehnike, samo neka bude nešto što će se investitorima dopasti i što može proći kao suvenir.



 


 Takođe, imala sam u vidu da su to ozbiljni, poslovni ljudi i da će im zatrebati ovako nešto. A ako im se baš ne dopadne, nema veze, ja ću čuvati u ovome spajalice i slične sitnice, pošto, ionako, nikad ne znam gde su. Što se perja tiče, mala je količina da bi izazvala alergiju. No, ako se to i desi, imamo mi rešenje i za to!


Ovo je neko, nemam pojma ko, jer sam kupila na buvljaku za (pre)smešne pare, dobio na poklon. Uz malo štrasa, jednu sličicu i malo boje, izgleda jako slatko, a i upotrebljivo je. Investitori će pasti na ovo, garant!

Slikala sam sa svih strana, malo više nego inače, jer znate, već, kakvi su ti stranci...




 I na kraju, kutija za čaj, koja je napredovala, i kao što vidite, postala kutija za nakit. Možda je bolje reći da se prekvalifikovala u kutiju za nakit, jer će tako lakše biti prodata, a ja bih dodala i da će biti lakše i bolje shvaćena.
Ja imam ovakvu kutiju i kao što rekoh, predviđena je za čaj. Smatram da je tako nešto vrlo praktično, a i jako lepo. Međutim, kome god sam je poklonila, vidim da drži nakit u njoj. Ljudi, šta vam je?  I onda rešim da joj dodam nekoliko detalja i da, ako je već tako vide, onda bar, sakrijem natpis ČAJ.

U slučaju da budem u prilici da ugostim strane investitore, svakako ću skuvati čaj, koji ću izvaditi iz originalne kutije.






A budite i vi spremni, jer investitori budu malo ovde, malo onde, pa se vrate, gledaju... Nikad se ne zna. Samo dok krene-posle nema problema!


34 коментара:

  1. Одговори
    1. Hvala. I ovo sa perjem nije loše, ako se uzme u obzir kako je izledalo.

      Kutija je bila lepa i pre prepravke. Zapravo, nije bilo potrebe prepravljati je, ali rekla sam zbo čega sam to uradila

      Избриши
  2. Ne znam za strance, ali znam da sam oduševljena policom. Inače imaš smisla za kreacije ali polica...A kutija je prelepa mogla je i za čaj ali ako oni više vole za nakit onda ok. I ja se već duže vreme nakanjujem napraviti kutiju za čaj.

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Hvala ti. Dekupaž je "moćna" tehnika. Može se srediti bilo koji predmet na taj način i onda stvar dobije sasvim drugačiji izgled. Probaj, dopašće ti se.

      Избриши
  3. Hahahahaha... Radovi su slatki a ti si blesava skroooooooooz!!
    Ne sumljam da će "pasti" na naše DIY projekte, pa to je HIT u svetu! Zato gomilaj radove, pare će da pljušte!! :)))

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Naravno draga, svi da budemo spremni. Da ih čekamo sa gomilom radova i nalakiranim noktima.

      Избриши
  4. Mislim da nema investitora koji ne bi pao na guzicu od ovih divnih radova :)) Ma samo tako nastavi, ide te odlično :)

    ОдговориИзбриши
  5. :)))) Gadni su ti investitori,polica ce im se sigurno najvise svideti a posle nema problema:)))Polica je stvarno prelepa.

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Hvala, i ja se nadam. DIY je hit u svetu, a mi smo neprevaziđene po tom pitanju.

      Избриши
  6. Ja mislim da bi investitori kod tebe imali itekakvog interesa vidjevši ovo sve,a pogotovo tvoju odlučnost da ih ovako spremno dočekaš,ja samo mogu konstatirati..bit će milionerka uskoro!

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Hvala, pa bićete i vi pored mene valjda? Rekla sam i vama da budete spremene, jer ste sve talentovane i kreativne.

      Избриши
  7. Opasni poslovni potezi ovde kod tebe.Moram priznati da si me zaintrigirala s ovim investitorima...;))Kutija je prelepa..kad ovi odu posle čaja,možeš u nju i nakit;)

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Nego šta nego opasni poslovni potezi! Ovo je moralo da se objavi na sva zvona, da svi koji prate moj blog znaju, da budu spremni za investicije.
      Za čaj imam drugu, original kutiju, mnogo veću od ove. Ne ide drugačije, moramo ih lepo dočekati, ponuda mora da bude bogata, pa makar se radilo i o čaju. Ipak su to ozbiljni ljudi, zar ne?

      Избриши
  8. Polica ti je super ispala, posebno ispucavanje ti je uspilo...do toga nisam još došla, do toga laka mislim:) Kutija je prekrasna, šarmantna i šik, volim ovakve kombinacije s čipkom...Posudit ću onda i ja malo od tebe pozitivizma i požuriti sa izradom sve u vjeri da će se nešto i prodati:) Pa ne trebam biti milijonerka, to bi mi bilo dosadno, tek toliko da se nađe za koje putovanje:)

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Pa, o tome ti pričam! Hajde, baci se na posao!

      Ovo sa lakom za raspucavanje nije teško, samo je potrebno brzo uraditi, a verujem da ćeš doći brzo do toga i savladati bez problema.

      Избриши
  9. Kod nas skoro da nema osobe koja ne voli Mućke. I ja ih obožavam, naravno. A tek sad mi je jasno zašto. Pa, ta serija kao da je snimana u Srbiji, samo se nešto mulja, prodaje i preprodaje...Stvarno će nam jednog dana neki Troteri doći glave:)
    U svakom slučaju tvoje kreacije su sjajne i očekujem da ćeš strane investitore oboriti s nogu.

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Hvala ti, ako privučem strane investitore, računajte da ćete i vi biti deo toga. kad sam videla ovu sliku, oduševila sam se. Smejala sam se ceo dan, jer baš odgovara situaciji u Srbiji.

      Избриши
  10. Excelentes artesanías y una combinación genial con el tema de tu blog!
    Abrazos miles, buen comienzo de semana!

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Thanks. That is specific, our, Balkans humor. It is very dificult time, but we are laugh... And laugh...

      Избриши
  11. Opa, netko se opasno sprema za priljev stranog novca!! Tako i treba!
    Vidim ovdje svakojakih predivnih predmeta, budu li investitori neodlučni u izboru naj proizvoda kao ja, ne preostaje im ništa drugo nego kupiti sve odreda:)

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Nego šta nego da kupe sve! I moje i vaše radove! Pa to što ima na Balkanu nema nigde u svetu, naročito po pitanju investitora.

      Избриши
  12. A jesi me nasmijala...imaš pravo za investitore uvijek treba biti spreman :)
    Lijepo si policu uredila i stvarno, kao što si i sama rekla ne mora biti samo za kut.
    I super su mi tvoje ideja što za što služi.Tko kaže da sve mora biti za ono za što je deklarirano!

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Drago mi je ako sam te nasmejala, jer sam se i ja ceo dan smejala kad sam videla ovu sliku. A ko se ne bi smejao?

      Pa ne mora stvar služiti nameni, naročito kod mene. Volim da obrnem i okrenem, a još više volim kad mi, oni koji ne veruju, kažu da sam u pravu.

      Избриши
  13. Lepe su ti sve ove stvarcice, lepo si ih sredila. Sve se moze srediti, sve zavisi kako koje oko vidi. Tvoje je bas mastovito

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Hvala. Lepota je u oku posmatrača, a ja se nadam da će i kupcima zapasti za oko nešto od ovih stvarčica.
      Mojoj maštovitosti doprinelo je i druženje i razmena iskustava i ideja sa druim blogerima, među kojima si i ti.

      Избриши
  14. Polica mi je savršena , baš si je lijepo sredila!

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Hvala, znači mi mišljenje drugih, ma kakvo ono bilo. Naravno, draže mi je lepo mišljenje.

      Избриши
  15. Ti me uvek obraduješ i tekstom i svojim radovima.
    Imaš divne ideje i još veštije ruke.
    Bravo, mila moja prijateljice :)

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Hvala, ali ne tebi ne nedostaju ni ideje ni vešte ruke. Samo ti budi spremna, investitori će stići i do tebe.

      Избриши