четвртак, 21. март 2013.

Pokloni za divan dan

Juče mi je bio divan dan. Tako se kaže za rođendan, a to je izvučeno iz one rođendanske pesmice koju deca pevaju uz tortu: " Danas nam je divan dan, divan dan..." 

Juče je bilo godinu dana od kad sam objavila prvi post i započela ovo druženje sa vama koje mi mnogo znači. Ne moram da objašnjavam zašto, jer mislim da svi to znate, a i po mojim radovima se vidi da sam mnogo naučila prateći vaše blogove, a što je najvažnije, neka internet prijateljstva su se pokazala kao prava. Neke sam upoznala lično, a verujem da ću i ostale isto tako upoznati.

Pomogli ste mi svojim savetima i iskustvom, pomogli ste mi razumevanjem i podrškom a neki su mi pomogli i prilikom osnivanja školske biblioteke, što mi je, opet, mnogo značilo. Hvala vam na tome!

Kad sam došla iz škole, sa vežbi, nije bilo signala za internet, ali su na stolu stajale dve koverte. Jedna od Sandre a druga od Jagode! Šta da vam kažem?! Pogledajte i sami. 


 Ogrlicu koju mi je Jagoda poslala, konfiskovala je moja ćerka i sad se hvali u školi,


kao i sa gumicom za kosu od Sandre. A već sa ogrlicama i brošem koji sam dobila od Nataše! To da vam ne pričam!

Nisam bila preterano vredna što se tiče kreativnog rada, jer su vežbe, uglavnom, u bolnici, ovo juče je bio izuzetak, pa ne postoji mogućnost bežanja sa časova, ali sam uradila ovu sliku.
Ram od gipsa u koji nisam znala šta da stavim. Imala sam neke planove sa siluetama, ali kad sam pogledala tamo gde stoje časopisi, videla sam svoj udžbenik ZDRAVSTVENA NEGA koji je napred imao divnu foliju, a pozadi je divno kartonče od koga može da se napravi čestitka. Ta folija je deblja od one za grafoskop, ali može da posluži. Knjigu sam sastavila koncem, tako da je opet čitava, pa ako nekad budem poželela da naučim to što u njoj piše... To kažem zato što mislim da u lečenje i nega ne podrazumevaju samo upotrebu metoda zvanične medicine, a i nije dobro da postanem štreber u ovim godinama.



Nego, da vam kažem da je na mom fb žurka, pa dođite, donesite neku muziku, a ja organizujem darivanje, poklanjanje, giveaway, kako god. Nema pravila. Ostavite komentar i mail, eventualno recite šta vam se sviđa na mom blogu, šta ne i to je to.

Ne znam šta će biti poklon, ali nešto ću smisliti, zavisi od interesovanja i afiniteta onoga ko bude izvučen.

Čekam vas na fb, svi ste pozvani!

39 коментара:

  1. Sretna ti prva godišnjica bloganja:))Želim ti još puno postova,blogo-prijatelja,ideja,rukotvorina,druženja,susreta i ovako divnih poklona! Sretno:)

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Hvala na lepim željama. Blogovanje je jedna od najlepših stvari koje su mi se desile u poslednjih godinu dana.

      Избриши
  2. Анониман21. март 2013. 13:32

    Srećan blogorodjendan! Želim ti puno ideja, realizacija, postova, novih prijatelja, druženja sa starim znancima, smeha i naravno ličog zadovoljstva. Za sve ti ovo treba energije pa ti želim i dobro zdravlje. Puno ti šaljem pozdrava.

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Hvala Rado. Blogovanje je divna stvar, videćeš i sama. Ideja i smeha do sada nikad nije falilo, a nadam se da neće ni u buduće.

      Избриши
  3. Sretan blogorođendan! Drago mi je da smo se srele u ovom virtualnom svijetu :*

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. I meni je drago. Hvala ti na kokmentaru. Nisam ni slutila da je blogovanje ovako dobro i zabavno.

      Избриши
  4. Draga Nataša ti i tvoj blog ste mi jedno od najljepših otkrića u prošloj godini,želim ti još puno divnog druženja,dobrih postova i svake sreće..lijepo te čitati:)

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Hvala na lepim željama Nely. I ja tebi želim još puno lepih otkrića, a drago mi je da sam ja bila jedno od najlepših u prošloj godini.

      Избриши
  5. sretan prvi blog rođendan i od srca ih zelim još mnogo! poklon je divan!

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Hvala. Nadam se da ćemo se družiti još mnogo, mnogo godina i zajedno proslavljati rođendane.

      Избриши
  6. Srećan prvi i najvažniji blogorođendan!!! Želim ti puno divnih postova, prelepih ideja a najviše još puno blogo i pravih prijatelja! Nadam se da ćeš i nadalje imati puno uspeha, ne samo na blogu, već i na svim poljima na kojima si aktivna!! Sve najlepše!!! :)))

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Hvala. Osećam se kao da mi je pravi rođendan! Ovo je divno! Toliko lepih želja, ljubavi... Drago mi je da ti se sviđa moj blog.

      Избриши
  7. Natasa,mislim da stvarno nema smisla da se tako sa svima druzis a ja sam ti najbliza komsinica,jos se nismo srele :)))Salim se,srecan rodjendan,da nam tvoje divne postove pises jos dugo,dugo,uzivaj u poklonima divni su :)))

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. U pravu si, nema smisla! Zato, zakazujem ti sastanak!

      Hvala na lepim željama i drago mi je da smo se, bar ovako, srele.

      Избриши
  8. Happy, happy birthday to your blog, amiguita!! God bless you, have peace in your life and continue much longer sharing tender beautiful creations and events with all of us.
    Bunch of rosehugs.

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Thanks dear amiga for your wishes.
      You have so interesting and educative blog. I am sharing my ideas with my blogfriends, with pleasure!

      Big dalihug for my amiga from Argentina

      Избриши
  9. Querida amiga! Não mude em nada! Seu blog é perfeito e feito com o coração! Obrigada pelo carinho e pelo comentário!
    Abraço fraterno e carinhoso!
    Elaine Averbuch Neves
    http://elaine-dedentroprafora.blogspot.com.br/

    ОдговориИзбриши
  10. Srećan prvi blogorođendan !!!
    Želim ti pre svega da budeš istrajna u svemu ovome i da tih blogorođendana bude još puno, puno, puno....a onda i da ti sve to donese, pre svega, radost, uživanje, slobodu, ispunjenje, pa na kraju.... i neku korist. Što da ne ! :))))
    Veliki pozdrav i od srca sve najbolje u budućnosti.

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Hvala ti puno, puno, puno! Volim svoj blog, svoje blog prijatelje i sve ovo mi je beskrajno zanimljivo, pa se nadam da će tih rođendana biti još.

      Избриши
  11. Srećan blogorođendan i puno lijepih postova i druženja!

    ОдговориИзбриши
  12. Eto, baš lijepa slučajnost:) Piši nam i dalje lijepe postove između svih tih obaveza koje imaš sada! Ovaj okvir od gipsa mi se jako sviđa, baš je romantično šarmantan:)

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Hvala ti. Drago mi je da sam te upoznala ovako, a kasnije, nadam se, da ćemo se i videti.

      Избриши
  13. O, pa to je divno! Sređan ti blogerski rođendan. A pokloni su stvarno slatki. Nema ničeg lepšeg nego kad te neko tako iznenada obraduje, darujući te od srca. Nije važno čime, može to da bude bombona, ali kad se da s ljubavlju, velika je kao kuća:)

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Hvala Kaja. Nisu znali da je blogorođendan, tako je ispalo. Naravno da je to lepo, a kod mene je sve by heart, pa se to tako i vraća.

      Избриши
  14. Анониман22. март 2013. 03:48

    Muchas felicidades en tu primer año!
    Te dejo un fuerte abrazo, bonito fin de semana.

    ОдговориИзбриши
  15. Cestitam od srca! Kad pre prodje godinu dana? Zelim ti srecan rodjendan i da nam jos dugo ovako lepo pises i slozila bi se sa tvojim komentarom - kod mene je sve by heart, pa se to tako i vraća.
    I ja se trudim da tako radim.

    ОдговориИзбриши
  16. Pa, draga Iskrice, srecan rodjendan tebi i tvom divnom blogu! Uzivaj u pisanju kao sto i mi uzivamo u citanju tvog bloga :)

    ОдговориИзбриши
  17. Srecan blogorodjendan, jos dugo dugo da se ovako druzimo (a mozda i jednog dana da se sretnemo) i želim ti jos puno kreativnih iskrica! :-)

    ОдговориИзбриши
  18. Čestitam, draga moja, od sveg srca.
    Nisam juče uopšte bila na netu, pa sam zakasnila na žurku, ali za dobre želje nikad nije kasno.
    Kiss!

    ОдговориИзбриши
  19. Hvala vam drage moje na lepim željama i komentarima. Drago mi je da volite moj blog i ovo naše druženje. Zato sam rešila da svi, koji ste ostavili komentar, dobijete po neku sitnicu. Ko nije poslao adresu na moj mail, neka to uradi, jer spremam poklone do kraja nedelje, a početkom naredne ih šaljem.

    ОдговориИзбриши
  20. Sa zakašnjenjem Sretan ti rođendan, a i čestitke na godišnjici bloganja!

    ОдговориИзбриши
  21. Sretan ti blogorođendan! Budi nam i dalje tako kreativna i puna pozitivne energije :))

    ОдговориИзбриши