четвртак, 27. фебруар 2014.

Imate li pet minuta?

Ako imate svega pet minuta i još par sitnica, čuvanih, tako... Znate već...

Danas sam od polomljenog reketa i davno napravljenih ruža, napravila, da kažem, stalak za nakit, jer trenutno je to jedini izraz koji mi pada na pamet, iako znam da stalak stoji, a ovo se kači. 

Nema veze, pospana sam, jer ovih dana stvarno nisam bila normalna. Kad ja to kažem, onda znajte da je tako. Jurila, žurila, radila, učila i sve ostalo što, kad vas pitaju šta radite, vi kažete ništa, a u to ništa, stane više od pola dana.



Evo, tako izgleda, a nakit je pravila moja ćerka. Voli da kombinuje perlice, to joj je baš zaokupilo pažnju poslednjih meseci, a i radile smo nešto od eko kože po Natašinim šablonima. Jasno, pomagala sam joj oko ušivanja i nekih preciznijih radova.

I za kraj ovog posta, evo jedne reklame, meni omiljene, a na koga me podseća, zaključite sami.

Vikend je vreme kad ću se odmoriti, a do tada, ko voli reciklažu i kreativnost, neka poseti fb stranicu LIKE TO RECYCLE, jer tamo ima mnogo dobrih ideja. U slučaju da vam nije do reciklaže, da vas, recimo, nešto muči, da biste nešto hteli da kažete, o nečemu da diskutujete, onda idite na stranicu MENTALNA ARENA. Ako ništa drugo, bar pogledajte. Na oba mesta vas čekam!


20 коментара:

  1. za tebe imam 5x5 minuta :)
    najmanje
    ne mogu vjerovati da malena radi tako dobre naušnice! znam ja da ne pada kriška daleko od stabla, ali ipak...

    ОдговориИзбриши
  2. Lepo radi, zaista. Kombinovanje perlica nije težak posao, a za ove cvetiće od eko kože sam joj pomagala. Kao što rekoh, oko preciznijih radova, ućivanja i tako.

    Meni se mnogo sviđaju ove od dugmića, braon, sa belom mašnicom. Jako je maštovita, nema šta. Ona me je i pokrenula i bacila u kreativnost.

    ОдговориИзбриши
  3. Prelepo,prvo mi se ucinilo da su ove od eko koze od papira,pa sam se odusevila,ali eko koza je jos bolja ideja.Vas dve se bas dopunjujete,sigurno na kraju kad bude sve gotovo zajedno uzivate u plodovima rada :)

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Da, uživamo i u radu i rezultatima. Im nakita i od papira, ali, kako kažeš, eko koža je bolja ideja, a i lakše joj je, jer još nema tu preciznost u rukama da bi napravila dobre stvari od papira. Čestitke da, ali nakit je malo zahtevniji.

      Избриши
  4. Pet minuta ? Ma idi, ženo za tebe imam i ceo dan ako treba :)))
    Ćera ti je opet "otela" svu moguću pažnju da znaš, ali..... šta da ti radim. Ti bar znaš da sam slaba na žensku decu, još ovako zlatnih ruku.....Odradila je naušnice vrh vrhova ♥
    Verovala ili ne, ovu reklamu nikad nisam videla, ali sam je sada odgledala tri puta uzastopce. :))))))))))))

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Ako, baš mi je drago da je ona u centru pažnje, jer i ja sam slaba na decu, naročito žensku. Neka ima neka znanja koja će joj dobro doći u životu, a ima i mogućnosti mnogo toga da nauči.

      Reklama je vrh, bar meni, a ima i još nekoliko varijanti, sve su na yt.

      Избриши
  5. Vjerujem da si uz sve obaveze koje imaš dosta umorna,ali srećom vikend je tu pa ćeš si najbolje iskorisiti to vrijeme,tvoja ćera je tvoja kopija to je sigurno,drago mi je da ste mi tako kreativne i uvijek ću izdvojiti svo vrijeme da vas pročitam i obiđem..uživaj te mi!

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Hvala ti, Nely, od srca. Zaista! Znam da si bolesna, a ipak nalaziš vremena da nas, kako ti kažeš, obiđeš. Cenim to.

      Избриши
  6. Savršen rad, Nataša.
    I ćera je prava umetnica, a kako je počela rano, prevazići će mamu u dizajniranju lepih stvari. ja je vidim kao dizajnera nakita kod neke svetske juvelirke kuće.
    Kiss!

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Hvala, Neno. Lepi su joj radovi, sad je vreme da ide dalje, pa ćemo poraditi na tome. Pričala sam sa ženom koja je voljna da joj pokaže savijanje žice i još neke stvarčice vezane za pravljenje nakita. Pa, neka bude ono što voli, važno je da radi iz ljubavi, a ja ću se truditi da je naučim što više praktičnih stvari koje će joj, nadam se, koristiti.

      Избриши
  7. Obe ste talentovane, talentovane nemam reci! I mnogo volim kad pomenes moje ime! I hvala sto koristite sablone! Treba neki novi?

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Koristimo sve, videćeš, jer su jako lepi i zanimljivi. Ti imaš taj dar da prepoznaš ono što je slatko, simpatično, jedinstveno. Zaista to mislim. A ako si voljna da nam pošalješ još šablona, samo izvoli.

      Избриши
  8. Ja sam oduševljena ovom kombinacijom na žuto zelenim minđušama. Baš je fora što su odrađene tako "obrnuto" s bojama...To je baš lepa ideja, a i pedantno odrađeno,nema šta...kao matora ;)

    ОдговориИзбриши
  9. Pridružujem se svim ovim odličnim komentarima prije mene!
    Naušnice su fenomenalne!
    Lp

    ОдговориИзбриши