среда, 4. април 2012.

SLIKE


Ovih dana, kao i kod svakog velikog prolećnog spremanja,posebno mesto pripada detaljima. Nekima promenim mesto, neke sklonim a neke dodam. U ovim ramovima su bile slike cveća koje su dugo stajale u kuhinji. Bilo je vreme da ovaj zid dobije slike, a u opticaju je bilo mnogo kombinacija, uglavnom skupih. I naravno, iznenada mi je sinula ideja, opet sa tapetama. Jednostavno sam isekla ovaj crni papir za paspatu, i ispod zalepila parčiće tapeta. Cveće je odloženo i čekaće svoju drugu priliku, a na zidu su nove slike, originalne i što je najvažnije, one su ono što ja zovem ART BY HEART.

8 коментара:

  1. Одговори
    1. Hvala Nives, lepo je videti i čuti da se nekome dopada to što radiš, meni to mnogo znači, tim pre što sam od skoro među blogerima

      Избриши
    2. Анониман3. мај 2012. 07:13

      Prekrasno i mnogu mi se svigja, samo bi sakala da imam vakva slika trodelna znaci motivot da bide napraven vo tr dela koi ke formiraat edna celina. Mi treba pomos za mojava ideja, moze?
      Julija

      Избриши
  2. Naravno, Julija, može. I meni se dopada tvoja ideja i takve slike u velikom formatu, ali u tom momentu nisam bila u prilici da ih uradim tako, jer sam imala samo ove ramove.

    ОдговориИзбриши
  3. Zanimljive slike, originalno resenje za centralni zid u dnevnoj sobi.

    ОдговориИзбриши