четвртак, 31. мај 2012.

MINĐUŠE



U prošlom postu sam pomenula cool to craft  i da sam tu videla dosta dobrih ideja. Takođe sam rekla da ponekad mora nešto i da se baci, ali...

To ali me je sprečilo da bacim ostatak plastike, i evo rezultata. MINĐUŠE.

Ideja nije u potpunosti moja, to ste zaključili, pa se donekle, ove minđuše mogu smatrati kopijom. Postupak rada je jasan, a krajnji rezultat se vidi i sa jedne i sa druge strane.

Dakle, iseći od plastike željeni oblik, i sa jedne i sa druge strane zalepiti ljuske od jaja, da bi se dobila reljefasta površina. Nakon toga ih obojiti i uraditi dekupaž. Jednostavno je, zar ne? Mislim da bi bilo bolje da sam odabrala drugu salvetu, svetliju sa nekim jako sitnim cvetićima. Bolje bi reljef došao do izražaja. Nakon toga sam stavila ove perlice i to je to.

Mislim da sam pogrešila u izboru salvete, i da bi minđuše bile efektnije da nisu okrugle. Takođe mislim da mi nekako prazno izgledaju. Jesu originalne, u smislu ideje, ali im fali ono"nešto" što bi ih učinilo upečatljivim i prepoznatljivim.

Ne, ne opterećujem se, samo konstatujem i razmišljam o uspelosti eksperimenta, a volela bih da čujem i vaše mišljenje. Šta bi ko od vas promenio u ovom slučaju?

16 коментара:

  1. Meni su skroz super i nosila bi ih bez ikakve promjene :D

    ОдговориИзбриши
  2. Анониман31. мај 2012. 15:04

    meni izgledaju baš fora ..pozz ;)

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Pa, jeste fora kad vidiš od čega su napravljene, ali i dalje mislim da je moglo biti bolje. Drugi put će biti, za sad ću ih ovako nositi.

      Избриши
  3. Meni se jako sviđaju boje i zapravo način na koji su napravljene jer odavno nisam čula ovako nešto zanimljivo :) Ali ako ćeš ponavljati onda bih ti recimo predložila da drugi put imaš na naušnicama baš neki motiv tipa cvijet, neki predmet ili nešto :)

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. U pravu si, ovako deluju nekako nejasno i neodređeno, cvet bi to konkretizovao.

      Избриши
  4. Odlična ideja kako doista , ama baš sve , iskoristiti!Jedino ti je sličica malo sitna , pa ne vidim detalje.
    Pozdrav tebi:):)

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Detalji se inače bolje vide ovako, uživo, bilo mi je nezgodno za slikanje. A ako misliš na ekranu, možeš da uvećaš sliku. Desni klik, pa prikaži sliku i to je to.

      Избриши
  5. How nice..I am in a habit of making earrings these days..will show you in future posts dear..

    ОдговориИзбриши
  6. Vrlo zanimljivo, za neke sljedeće ćeš naći drugi motiv, ove su baš lijepe.

    ОдговориИзбриши
  7. Hello dalifriend, Oh, my..! I see amazing earrings, they are wonderful. I love them!
    Dalihug & rosekiss.

    ОдговориИзбриши
  8. Thanks. Idea for earrings is like Dali ideas. Just, excentric. If you like it, I am so glad, but I think, allways can be better.

    ОдговориИзбриши
  9. jako mi se sviđaju ideja je originalne sviđa mi se oblik ja mislim da bi bilo lijepo da gore još imaju neki cvjet koji bi mogla čak i nacrtat ako si vješta u crtanju što ja baš i nisam ali i ovako su jako lijepe sve pohvale jako si kreativna ja se tog nebi sjetila pozzz

    ОдговориИзбриши
  10. Hvala. Može da dođe u obzir i cvet, eventualno neke perlice u obliku ruže. Ne znam ni sama, ali sam sigurna da će drugi put biti bolje.

    ОдговориИзбриши