субота, 26. мај 2012.

Naopak dan




Ko gleda Sunđer Boba zna šta znači naopak dan.  Ni ideja za naslov posta nije moja, jer je sve drugačije zamišljeno, ali dobro danas je naopak dan zar ne?

 Mislim da znate o čemu se radi, to se svima dešava, ali ja stvari gledam sa vedrije strane, a i znam da, ako mi se danas nešto ne sviđa, ne znači da će i sutra biti tako, zar ne?





Ove dve kutije odavno imam i rešila sam danas da ih uradim. Sve sam spremila, i krenula u akciju, kad ono... Neće, pa neće, pa neće, a ja hoću, pa hoću, pa hoću!


Nekoliko puta je ovo išlo na pranje, da ne poveruje čovek! Više vremena sam prala nego što sam radila sve ostalo.

Ne znam šta se desilo, ali dekupaž mi nije ispao kako treba, tj, treba ga raditi kao na staklu, sa donje strane. Nije mi prvi put da radim tako, ali danas prosto nije išlo. Ne dam se ja, upornost je moja osobina, iako je mnogi vide kao tvrdoglavost. Operem lepo sve, pa ponovo. I tu dolazimo do suštine naopakog dana, jer sve što inače radiš, danas radi suprotno. Tako i ja krenem da lepim salvetu odozgo. Zadovoljna sam krajnjim rezultatom, iako, kažem, nije baš sve tako planirano. Od zavese koju sam danas skraćivala, ostao je ovaj plavi karnerčić, pa pošto je u pitanju dečiji motiv, može da dođe u obzir. Da se ne baci, naravno. Pozadina ovalne kutije ispunjena je neuspelim transferima. Radila sam acetonom preko slike. Mislim da je problem boja koju sam koristila za podlogu, jer se dešava da puca dok se suši i to kao da sam stavljala krakel lak. Možda se i vidi ispod ovih ovčica.

 Nije tako loše ispalo, samo mi se čini, jer nije onako kako sam ja htela, ali ima mnogo lepših stvari u ovom momentu od dve plastične kutije, a upravo odlazim da se posvetim jednoj lepoj stvari ,a to je gledanje Sunđer Boba! 

11 коментара:

  1. There are so days, where everything goes wrong but there come back days that everything goes pretty. Always succeed remain positive thinking. Greetings Dietmut

    ОдговориИзбриши
  2. O, yes! I have always positive minds, it is my property!!!!!!

    ОдговориИзбриши
  3. There are days when nothing goes right, yet I see it all very cute! =)

    ОдговориИзбриши
  4. Thanks, I am not glad, but I am singing do not worry, be happy. Tomorrow is new day!

    ОдговориИзбриши
  5. Dešava se, sutra je novi dan, biće sve drukčije!

    ОдговориИзбриши
  6. Da, zato i kažem možda će mi se sutra svideti. Često koristim tu čuvenu rečenicu i verujem u nju. Tako je jednostavna a uliva mnogo nade.

    ОдговориИзбриши
  7. Ne moze svaki dan biti jednako uspjesan, ali koliko vidim uspjelo je.

    ОдговориИзбриши
  8. Hvala ti, danas je već novi dan i drugačije gledam. Na svu sreću pa postoji Sunđer Bob, koji je i rekao danas radi sve suprotno od onoga što inače radiš, pa sam i ja tako uradila. Šta je trebalo da ide dole, došlo je gore. Pa, Bože moj, da ne postoji loše, kako bismo znali šta je dobro?

    ОдговориИзбриши
  9. Acontece! Mesmo assim adorei teus trabalhos! Muito obrigado pelo carinho e pela visita! Seja sempre bem-vinda! Uma segunda-feira abençoada!
    Abraço fraterno e carinhoso!
    Elaine Averbuch Neves
    http://elaine-dedentroprafora.blogspot.com.br/

    ОдговориИзбриши
  10. Thanks. Today is new day. Welcome to my blog and have a "right" day.

    ОдговориИзбриши
  11. Passando pra agradecer o carinho lá no blog! Excelente terça-feira! Abraço fraterno e carinhoso!
    Elaine Averbuch Neves
    http://elaine-dedentroprafora.blogspot.com.br/

    ОдговориИзбриши