четвртак, 10. мај 2012.

Čarapa za Pipi


Ovo je rad moje ćerke na temu "Kreiraj čarapu za Pipi". U pitanju je nagradni konkurs koji je raspisao Kulturni centar Pančeva. Ne znam da li bi Pipi nosila ovu čarapu, ali meni se sviđa, kao i što mi se sviđa taj crtani film. Ustvari, skoro svi crtani filmovi mi se sviđaju. Skoro sam gledala Gustava i Pink Pantera i slatko se smejala, a Pipi je odgledana nebrojeno puta. Kog crtanog filma se vi rado sećate? Koje emisije? Možda Branka Kockice?


 I dok razmišljate, evo dve fotografije koje ja mnogo volim, jer sam ove labudove prvi put u životu videla. Znala sam da postoje, ali nisam imala priliku da ih vidim niti da im se približim.

12 коментара:

 1. Hvala, sva je na majku! Nije da se hvalim, ali eto...

  ОдговориИзбриши
 2. I love the sweet craft of your daughter & also like black swans, but I'm remembering... my favorite cartoon was Heidi. uuu! a long long time ago!
  = D
  Greetings.

  ОдговориИзбриши
  Одговори
  1. Yes, Heidi! I have a book "Heidi" and dvd cartoon. I am not child, but I love cartoons like child. My father, too, but he like Tom and Jerry and Bugs Bunni rabbit.

   Избриши
 3. Prekrasna je kreacija od tvoje kćerkice, djeca baš uvijek imaju neke originalne ideje :)
  Labudovi su baš fora a što se tiče crtanih ja volim Tom i Jerry uz njih sam odrastala, Sport Billa sam voljela a zbog brata sam zavoljela i He-mana, Branka KOckicu sma isto gledala kao dijete i obožavala sma tu emisiju :)Šteta je što danas nema tako dječjih emisija koje nečem vrijede ..

  ОдговориИзбриши
 4. Skoro sam gledala emisiju koju vode dva momka. Specijalni gost je bio Branko Kockica. Pričali su o svemu, a onda su mu rekli da su oni bili kod njega u emisiji kad su bili mali i pustili su insert. Branko je bio oduševljen, a i ja. Rasplakala sam se. A što se tiče Sport Bilija, ja i dan danas ga pominjem, jer su moje torbe uvek pune svega, baš kao i njegova.

  ОдговориИзбриши
 5. Molto brava tua figlia!! felice giornata...ciao

  ОдговориИзбриши
 6. Thanks so much. This sock is unique, but I do not know what would be Pipi thought.

  ОдговориИзбриши
 7. Čestitam na nagradi.
  Divan rad.
  ja sam nešto starije, pa mi sećanje ide nešto dalje, kad smo imali igranu seriju o Pipi.
  I Boleta iz bureta.
  A crtaći.klasika, oni najstariji :)

  ОдговориИзбриши
 8. Ne znam ko je Bole iz bureta, ali Pipi se svi sećamo. I sad je rado gledam jer je pozitivan lik...

  ОдговориИзбриши
 9. Hvala, kreativnost je lepa osobina. Ne znam šta bi Pipi mislila o ovoj čarapi?

  ОдговориИзбриши