четвртак, 10. мај 2012.

Čarapa za Pipi


Ovo je rad moje ćerke na temu "Kreiraj čarapu za Pipi". U pitanju je nagradni konkurs koji je raspisao Kulturni centar Pančeva. Ne znam da li bi Pipi nosila ovu čarapu, ali meni se sviđa, kao i što mi se sviđa taj crtani film. Ustvari, skoro svi crtani filmovi mi se sviđaju. Skoro sam gledala Gustava i Pink Pantera i slatko se smejala, a Pipi je odgledana nebrojeno puta. Kog crtanog filma se vi rado sećate? Koje emisije? Možda Branka Kockice?


 I dok razmišljate, evo dve fotografije koje ja mnogo volim, jer sam ove labudove prvi put u životu videla. Znala sam da postoje, ali nisam imala priliku da ih vidim niti da im se približim.

12 коментара:

  1. Hvala, sva je na majku! Nije da se hvalim, ali eto...

    ОдговориИзбриши
  2. I love the sweet craft of your daughter & also like black swans, but I'm remembering... my favorite cartoon was Heidi. uuu! a long long time ago!
    = D
    Greetings.

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Yes, Heidi! I have a book "Heidi" and dvd cartoon. I am not child, but I love cartoons like child. My father, too, but he like Tom and Jerry and Bugs Bunni rabbit.

      Избриши
  3. Анониман11. мај 2012. 07:02

    Prekrasna je kreacija od tvoje kćerkice, djeca baš uvijek imaju neke originalne ideje :)
    Labudovi su baš fora a što se tiče crtanih ja volim Tom i Jerry uz njih sam odrastala, Sport Billa sam voljela a zbog brata sam zavoljela i He-mana, Branka KOckicu sma isto gledala kao dijete i obožavala sma tu emisiju :)Šteta je što danas nema tako dječjih emisija koje nečem vrijede ..

    ОдговориИзбриши
  4. Skoro sam gledala emisiju koju vode dva momka. Specijalni gost je bio Branko Kockica. Pričali su o svemu, a onda su mu rekli da su oni bili kod njega u emisiji kad su bili mali i pustili su insert. Branko je bio oduševljen, a i ja. Rasplakala sam se. A što se tiče Sport Bilija, ja i dan danas ga pominjem, jer su moje torbe uvek pune svega, baš kao i njegova.

    ОдговориИзбриши
  5. Molto brava tua figlia!! felice giornata...ciao

    ОдговориИзбриши
  6. Thanks so much. This sock is unique, but I do not know what would be Pipi thought.

    ОдговориИзбриши
  7. Čestitam na nagradi.
    Divan rad.
    ja sam nešto starije, pa mi sećanje ide nešto dalje, kad smo imali igranu seriju o Pipi.
    I Boleta iz bureta.
    A crtaći.klasika, oni najstariji :)

    ОдговориИзбриши
  8. Ne znam ko je Bole iz bureta, ali Pipi se svi sećamo. I sad je rado gledam jer je pozitivan lik...

    ОдговориИзбриши
  9. Hvala, kreativnost je lepa osobina. Ne znam šta bi Pipi mislila o ovoj čarapi?

    ОдговориИзбриши